Mbështetësi i PDK-së i thur lavde partisë, ka disa fjalë edhe për Qeverinë Kurti

Ekipi i Lajmi.net gjatë kësaj javë ka qëndruar në Skenderaj për të parë se sa janë të kënaqur qytetarët me udhëheqjen lokale. Një qytetar ka lavdëruar punën e qeverisjes së tanishme të PDK-së, pore dhe të mëparshme. Ai u shpreh se po të mos ishte PDK-ja qyteti i Skenderaj nuk do të ishte zhvilluar fare.…

Lajme

21/09/2023 13:12

Ekipi i Lajmi.net gjatë kësaj javë ka qëndruar në Skenderaj për të parë se sa janë të kënaqur qytetarët me udhëheqjen lokale.

Një qytetar ka lavdëruar punën e qeverisjes së tanishme të PDK-së, pore dhe të mëparshme.

Ai u shpreh se po të mos ishte PDK-ja qyteti i Skenderaj nuk do të ishte zhvilluar fare.

Ndiqeni videon e plotë: