Mbani dietë, gërhisni më pak

10:45 | 8 Nentor 2013

Dieta

Gërhitja është gjithmonë e bezdisshme për ata që e ‘pësojnë’ dhe ka raste kur çiftet flenë në dhoma të ndara, sepse nuk arrijnë ta durojnë këtë zhurmë të partnerit. Janë të shumta këshillat që qarkullojnë nëpër botë se si të zgjidhet kjo problematikë. E fundit arrin nga Brazili dhe është fryt i një studimi të […]

Gërhitja është gjithmonë e bezdisshme për ata që e ‘pësojnë’ dhe ka raste kur çiftet flenë në dhoma të ndara, sepse nuk arrijnë ta durojnë këtë zhurmë të partnerit.

Janë të shumta këshillat që qarkullojnë nëpër botë se si të zgjidhet kjo problematikë. E fundit arrin nga Brazili dhe është fryt i një studimi të bërë nga ‘Hospital de Clinicas’ nga Porto Alegre.

Si të bëhet?

Duhet ta ndiqni një dietë me ulje të kripës, e cila ndihmon që të ngushtohet kanali i frymëmarrjes, në mënyrë që nata juaj e bezdisshme të kthehet në një natë të qetë.

Shpresojmë të keni sukses!