Të Infektuar: 10419

Të Shëruar: 6058

Të Vdekur: 341

Mbahet takimi për Programin për Reforma në Ekonomi

7:54 | 9 Korrik 2019

Ndërtesa e Qeverisë. Foto: REL

Sot do të mbahet takimi lansues për hartimin e Programit për Reforma në Ekonomi 2020-2022.

Në këtë takim do të marrin pjesë ministri i Financave, Bedri Hamza njëherësh edhe koordinator nacional për Programin për Reforma në Ekonomi, udhëheqësja e Zyrës së BE-së në Kosovë Nataliya Apostolova, ministrat përkatës, përfaqësues të ministrive të përfshirë në këtë proces, përfaqësues të Komisionit Evropian, ambasadave të vendeve anëtare të BE-së si dhe përfaqësues të shoqërisë civile dhe sektorit privat.

Ky takim pritet të fillojë në ora 10:00 dhe do të mbahet në ndërtesën e Qeverisë. /Lajmi.net/