Mattis: Të hetohet dështimi i Forcës ajrore

Sekretari amerikan i Mbrojtjes, Jim Mattis, ka thënë se ai ka angazhuar vëzhguesit e Pentagonit, të ekzaminojnë rrethanat e dështimit për të raportuar te FBI, rreth sulmuesit në kishës në Teksas.

Bota

07/11/2017 18:30

Mattis ka thënë se ne duhet të kuptojmë “ se çka po ndodhë”.

Sipas rregullave të Pengagonit, dënimet për krime të personelit ushtarak , duhet të raportohen te databaza e krimeve kombëtare të FBI-së.

Sulmuesi, Devin Patrick Kelley, ishte dënuar për sulm ndaj bashkëshortës së tij dhe djalit, në vitin 2012.

Mattis ka thënë se Pentagoni duhet të “kuptojë se ku është problemi”.