Të Infektuar: 14119

Të Shëruar: 10546

Të Vdekur: 563

Masturbim me lëvore të bananës, burri zbulon sekretin

16:50 | 22 Janar 2020

Një burrë ka masturbuar me lëvore të bananës dhe kjo për një arsye tejet të çuditshme.

Profesionalistët e mjeksis kanë dhënë vërejtje burrit që përdori lëvoren e bananës për tu masturbuar, kjo nuk ishte në rregull të përdorësh një frut në atë mënyrë, raporton “Daily Star”, transmeton lajmi.net.

Disa të tjerë thon që kjo mënyrë e përdorimit të lëvores së bananës është një stimulim i mirë i ndjenjave gjatë seksit oral.

Mjekët thanë që ky veprim mund të shkaktojë infeksione kurse një nga personat tha që po e bëjë këtë që një kohë të gjatë dhe ndihet për mrëkulli. /Lajmi.net/