Maskohen si kukulla për t’i frikësuar njerëzit, shikoni reagimet e tyre

23:18 | 11 Tetor 2018

Kamerat e fshehura janë mbase ato videot që na bëjnë të qeshim më shumë.

Ato na bëjnë të qeshim shumë, sidomos me mënyren se si reagojnë personat që janë “viktima” e kamerës së fshehur, transmeton lajmi.net.

Video më poshtë ka të bëj me dy persona që maskohen sikur kullua që janë në butike për ti frikësuar njerëzit. Dhe e bëjnë mjaft lehtë.

Ata arrijnë ti frikësojnë mjaft persona të cilët nuk ia kishin idenë më të vogël se brenda tyre mund të kishte njeri.

Reagimet e tyre janë mjaft qesharake. Për më shumë shikojeni videon. /Lajmi.net/