Të Infektuar: 56.118

Të Shëruar: 49.432

Të Vdekur: 1.411

“Mashtrohet” nga pamja e një kartoni duke menduar se po qëndronte një njeri

21:07 | 5 Shkurt 2020

Gruaja nuk ndaloi së qeshuri pasi vërejti diçka të çuditshme dhe e kuptoi përse bëhej fjalë.

Pas punës së gjatë në kompjuter, kemi nevojë që ti pushojmë sytë dhe shpesh herë afrohemi nga dritarja duke shikuar se çfarë ka jashtë.

Një grua po bënte një gjë të tillë dhe vërejti një pamje interesante përballë ndërtesës së zyrës së saj, transmeton telegrafi.

Ajo mendoi se ishte një zonjë në dritare duke pirë kafe. Disa orë më vonë, e njëjta po qëndronte akoma e ndaluar në dritare.

Duke menduar që ajo ishte me të vërtetë një person që po shijonte pamjen, por në të vërtetë ajo ishte thjesht një prerje kartoni.