MASHT ndan çmimin tradicional “Shaban Jashari”

Për nder të 7 Marsit - Ditës së Mësuesit, Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, organizon ceremoninë e ndarjes së çmimit tradicional “Shaban Jashari”.

Lajme

06/03/2017 07:51

Ndërsa me këtë rast do të ndahen edhe mirënjohje për mësimdhënës të dalluar nga secila komunë.

Ndarjen e çmimit dhe mirënjohjeve do ta bëj ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, z. Arsim Bajrami.