“Maroko nuk e njeh Pavarësinë e Kosovës”

Kryetari i Dhomës së Përfaqësuesve të Marokut,  Habib El-Maliki, gjatë një takimi në me kryeparlamentaren serbe në Beograd, Maja Gojkoviq ka thënë se vendi i tij nuk e njeh Pavarësinë e Kosovë.

Lajme

27/06/2018 13:24

“Kur ne i njohim mirë faktet historike dhe gjeografike, ne nuk mund të njohim shtetet e vetëshpallura, sepse ajo përbën një kërcënim për rajonet e tjera të botës”, tha ai, transmeton Klan Kosova.