Maria e nxehtë për magazinën ‘Shape’

Gazetarja dhe aktorja amerikane, Maria Menounos ka bërë disa fotografi të nxehta për magazinën e njohur, Shape.

ShowBiz

11/09/2014 13:25

Pasi ka përfunduar këto fotografi, Maria ka thënë për media se tashmë ndihet e gatshme që më në fund të bëhet nënë.

36 vjeçarja ka bërë fotografi të ndryshme me bikini, secila më tërheqëse se tjetra, pasi ajo posedon një trup për tu marrë zili.

“Jam e gatshmë të bëhem nënë”, tha Maria për E! online.