Lypsari që nuk ia mbushin syrin shumat e vogla (Foto)

Prishtina është stërmbushur me lypsarë. Ata janë të moshave dhe kombeve të ndryshme, por ka edhe nga ata që shumat e vogla të parave nuk iu mbushin sy.

Lajme

27/10/2015 11:39

Një nga ta, që vazhdimisht qëndron në sheshin kryesor, ka lënë aty letrën me të cilën e përdorë për t’ia lënë paratë ata që i dhurojnë, e mbi të edhe disa centë.

Po aq centë do të kushtonte një bukë, por si duket nuk ia kanë mbushur syrin./ lajmi.net