Lushtaku me mërgatën në Gjermani: Puna për fuqizimin e PDK’së në diasporë është për çdo lëvdatë

Nënkryetari i PDK-së, Sami Lushtaku, ka publikuar foto nga një organizim për nder të 17 Shkurtit – Ditës së Pavarësisë së Kosovës nga nëndega e PDK-së në Straubing të Gjermanisë. Ai ka thënë se angazhimi dhe puna për fuqizimin e PDK-së në diasporë është për çdo lëvdatë. “Një organizim madhështor për nder të 17 Shkurtit…

Lajme

25/02/2024 21:31

Nënkryetari i PDK-së, Sami Lushtaku, ka publikuar foto nga një organizim për nder të 17 Shkurtit – Ditës së Pavarësisë së Kosovës nga nëndega e PDK-së në Straubing të Gjermanisë.

Ai ka thënë se angazhimi dhe puna për fuqizimin e PDK-së në diasporë është për çdo lëvdatë.

“Një organizim madhështor për nder të 17 Shkurtit – Ditës së Pavarësisë së Kosovës nga nëndega e PDK-së në Straubing të Gjermanisë, aty ku angazhimi dhe puna për fuqizimin e PDK-së në diasporë është për çdo lëvdatë. Mirënjohje për të gjithë bashkatdhetarët tanë që kontribuan aq shumë për lirinë dhe pavarësinë e Kosovës!”, ka shkruar Lushtaku.