Liverpool – Roma, gjyqtarit anësor i del një problem qesharak

Atij iu është prishur flamuri anësor dhe takimi u ndërpre për disa momente deri sa iu rregullua.

Sport

24/04/2018 20:53

Liverpool dhe Roma po e zhvillojnë gjysmëfnalen e parë në Ligën e Kampionëve.

Gjyqtarit anësor i ka dalë një problem interesant.

Atij iu është prishur flamuri anësor dhe takimi u ndërpre për disa momente deri sa iu rregullua. /Lajmi.net/