Të Infektuar: 10419

Të Shëruar: 6058

Të Vdekur: 341

LIVE: Nis seanca e Kuvendit, senatori McCain iu drejtohet deputetëve (Video)

14:49 | 13 Prill 2017

Senatori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, John McCain, do t’iu drejtohet me një fjalë rasti në një seancë solemne që e ka organizuar Kuvendi i Kosovës me rastin e vizitës së tij në Kosovë.

McCain ka arritur në Kuvend dhe është përshndetur me deputetët e Kuvendit, ndërsa pran tij është edhe ambasadori i SHBA-ve, Delawi. McCain ka nisur një turne në vendet e Ballkanit, ku destinacion ka pasur edhe Kosovën./Lajmi.net/