Ligjet e çuditshme seksuale në SHBA

Jemi mësuar të dëgjojmë për lloje të ndryshme të seksit, për këtë nuk ka dyshim, por duhet ta dini se çdokund ka zakone të ndryshme, varësisht prej vendit. Ne uebfaqe ne kemi gjetur norma të veçanta  ku qytetarët e disa vendeve në SHBA duhet t’u përmbahen. T’ia lëshojmë një sy këtyre rregullave në lidhje me…

Lifestyle

11/01/2014 12:25

Jemi mësuar të dëgjojmë për lloje të ndryshme të seksit, për këtë nuk ka dyshim, por duhet ta dini se çdokund ka zakone të ndryshme, varësisht prej vendit.

Ne uebfaqe ne kemi gjetur norma të veçanta  ku qytetarët e disa vendeve në SHBA duhet t’u përmbahen.

T’ia lëshojmë një sy këtyre rregullave në lidhje me seksin, që duken të çuditshme dhe të pabesueshme, por mjaft të vlefshme, që vijnë nga vendi më i madh demokratik në botë – Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Nga ndalimi i posedimit të mbi gjashtë vibratorëve në Texas, tek rrezikimi me pesë vjet burg në Michigan, pasi e keni joshur një grua jo të martuar, kjo është gama e gjerë e ndalesave në ‘dritën e kuqe’.

Nebraska

Është e ndaluar të martohesh nëse e ke sëmundjen ‘Gonorrea’.

Utah

Është e ndaluar të martohesh me kushëririn, para se të arrish në moshën 65 vjeçare.

Arizona

Është e ndaluar ta posedoni më shumë se një ‘vibrator’ në të njëjtën shtëpi.

Michigan

Rrezikoni pesë vjet burg pasi e keni ngacmuar një grua të pamartuar.

Texas

Nuk mund t’i posedoni më shumë se gjashtë ‘vibratorë’.

Tennessee

Është e ndalur të kapeni për duar në shkollë dhe gjatë ligjeratave.

New York

Tradhtia bashkëshortore është e ndaluar me ligj.

Iowa

Puthjet nuk mund të zgjasin më shumë se pesë minuta.

Washington

T’i jepni përparësi në rrugë një ‘punëtoreje seksi’ është e dënueshme, deri tek marrja e veturës.

California

Është e ndaluar të shisni në autostradë ‘Boobie Pillow’, apo jastëkët në formë të zemrës!

Colorado

Të gjithë masazhistët meshkuj janë të detyruar të veshin rroba me ngjyrë të bardhë.

Oklahoma

Pronarët e bareve nuk mund ta lejojnë që në lokale të simulohet një raport seksual me një kafshë.

Louisiana

Të pasurit nuk mund ta përdorin ‘pushtetin’ për t’i zgjidhur mosmarrëveshjet ndërmjet të të dashurve!

Mississippi

Nuk lejohet për ta shpjeguar se çka është poligamia.

New Jersey

Flirtimi është ilegal!

North Carolina

Nuk mund të shtireni se jeni të martuar për ta siguruar një dhomë të hotelit!

Virginia

Të bëni skena të turpshme përpara kompjuterit konsiderohet një krim i rëndë.

New Hampshire

Është e ndaluar të shikoni foto apo video të turpshme pranë një aeroporti.

Florida

Çiftet e martuar nuk mund të përfshihen në angazhime të turpshme.