Të Infektuar: 4307

Të Shëruar: 2095

Të Vdekur: 94

Liderët botërorë siç nuk i keni parë kurrë

11:02 | 11 Dhjetor 2019

Shikoni fotografitë dhe pamjen e tyre.

Këto foto të figurave politike, janë bërë nga DesignCrowd.

Në këtë përzgjedhje të liderëve aktualë botërorë përfshihen ish-Presidenti i SHBA Barack Obama, Presidenti Rus Vladimir Putin, Udhëheqësi i Koresë së Veriut Kim Jong-un/

Shihni fotot për më shumë.