Të Infektuar: 14119

Të Shëruar: 10546

Të Vdekur: 563

Leon Krasniqi vuan nga leukemia akute, ka nevoje urgjente për shërim jashtë vendit

9:37 | 7 Shtator 2020

5-vjeçari Leon Krasniqi, nga Gjilani vuan nga Leukemia Akute Lymphoblastic.

Ai ka nevojë urgjente për shërim jashtë vendit.

Shuma që nevojitet për trajtimin e sëmundjes është 140 mijë euro, 30 mijë janë siguruar nga Qeveria e Kosovës, por pjesën tjetër familja e ka të pamundur ta siguroj.

Ata që kanë mundësi dhe shprehin dëshirën për të ndihmuar në shërimin e Leonit mund ta bëjnë në llogarinë bankare:

Ali Krasniqi, BPB: XKO5 1300003011375467

Swift Code:

BPBXXKPR

Numri i telefonit: 049 119 544.