Lenovo me telefona të mençur të dizajnuar nga Ashton Kutcher

Ylli i Hollivoodit, që njihet edhe si njohës i teknologjisë, u soll në bord si një inxhinier i produktit dhe menjëherë puna e tij doli në pah. Sipas drejtorit ekzekutiv të David Roman, roli i Ashton Kutcher është i rëndësishëm. Ai theksoi se partneriteti mes Kutcher dhe Lenovo’s nuk është vetëm publicitet. Ai nuk e…

Auto & Tek

01/03/2014 18:20

Ylli i Hollivoodit, që njihet edhe si njohës i teknologjisë, u soll në bord si një inxhinier i produktit dhe menjëherë puna e tij doli në pah.

Sipas drejtorit ekzekutiv të David Roman, roli i Ashton Kutcher është i rëndësishëm.

Ai theksoi se partneriteti mes Kutcher dhe Lenovo’s nuk është vetëm publicitet. Ai nuk e sheh vetën si inxhinier, por është inxhinier i vërtetë.

Nëse Kutcher e sheh një problem, ai do të mundohet ta zgjidh këtë problem.  Kështu tha David Roman nga Lenovo

Fokusi kryesor i Kutcher është t’i bëj telefonat më të përdorshëm për njerëzit.

Kutcher njihet për investimet e tij në aplikacionet si : Uber,Path,Aribnb dhe Foursquare.

Lenovo është në proces të blerjes së Motorola’s nga Google, kështu që prodhimi i telefonave të mençur pritet të vijë shumë shpejt.