LDK akuzon kreun e Prishtinës për shkelje ligji

Grupi i këshilltarëve të LDK-së në Komunën e Prishtinës e ka akuzuar Shpend Ahmetin se ka blerë 200 mijë litra naftë pa kontratë dhe duke shkelur ligjin për prokurim publik.

Lajme

31/12/2014 14:54

Sipas LDK-së, Ahmeti ka dëmtuar buxhetin e Komunës për 14 mijë euro, transmeton Express.

LDK ka paralajmëruar se këto gjetje do t’i deponojnë në Prokurorinë e Shtetit për të hetuar gjithë këto keqpërdorime të parasë publike nga Shpend Ahmeti.