Largohet opozita nga Komisioni për Arsim, shkak vonesat e deputetëve të pozitës

Vonesat e deputetëve të pushtetit në Komisionin për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, Kulturё, Rini dhe Sport, ishte shkak i përplasjes së deputetëve të opozitës me ata të pozitës. Fillimisht, deputetët e LDK e AAK-së kërkuan sqarime nga ata të pushtetit për këto vonesa, por deputetja e VV-së tha se arsye e kësaj vonese ishin angazhimet.…

Lajme

21/05/2024 11:11

Vonesat e deputetëve të pushtetit në Komisionin për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, Kulturё, Rini dhe Sport, ishte shkak i përplasjes së deputetëve të opozitës me ata të pozitës.

Fillimisht, deputetët e LDK e AAK-së kërkuan sqarime nga ata të pushtetit për këto vonesa, por deputetja e VV-së tha se arsye e kësaj vonese ishin angazhimet.

Por deputetja e AAK-së, Albena Reshitaj, e quajti të paedukatë, raporton EO.

“Pa edukatë, na vijmë e ju presim”, tha Reshitaj.

Kundër vonesave të tilla u shpreh edhe deputetja e LDK-së, Vlora Dumoshi, e cila së bashku me me deputeten e AAK-së, Albena Reshitaj e lëshuan mbledhjen.