Ky është shqiptari që ishte i gatshëm të luftojë kundër NATO-s për të mbrojtur Serbinë (Video)

"Shiptari që na don", kështu e quajnë mediumet serbe shqiptarin Agim Beqiri nga Tetova, ish reprezentues i Jugosllavisë në sportin e mundjes dhe oficer i Armatës Popullore Jugosllave (APJ). Epitetin e ka merituar që nga lufta në Vukovar, Kroaci kur luftonte për të mbrojtur Serbinë.

Lajme

05/02/2016 08:43

Ai sot jeton në Tetovë ndërsa gjatë bombardimeve të NATO-s është paraqitur vullnetar për mbrojtje të Serbisë, por nuk e kanë lëshuar në kufirin e Maqedonisë.

Ai thotë ‘ende kanë mbetur beogradas, si dhe shumë shqiptarë tjerë që nuk guxojnë të pranojnë një gjë të tillë’, shkruajnë mediumet serbe transmeton Lajmpress.

YouTube player