Ky është shkaku që e shëmton fytyrën (Video)

Shikoni se çfarë i bën fytyrës pirja tridhjetëvjeçare e duhanit.

Lifestyle

22/11/2016 08:39

Të gjithë e dimë që duhani shkakton kancerin dhe nuk është i mirë për shëndetin. Mirëpo, secili duhanpirës thotë: “Mbase nuk do të më ndodhë mua”…

Tymi i duhanit nuk ndikon vetëm në shëndetin, por edhe në bukurinë.

Shikoni çfarë i bën fytyrës pirja tridhjetëvjeçare e duhanit, transmeton Telegrafi.

E po këtu nuk mund të ndihmojnë as botoksi, as kirurgët më të mirë të botës.

Për t’i bindur qytetarët që të heqin dorë nga pirja e duhanit, mjekët kanë krijuar një sajt interaktiv, nëpërmjet të të cilit tregojnë rrezikun nga pirja e duhanit.