Ky është hero, shpëton qenin në kanal me anë të këmbëve (Video)

Kjo video tregon momentin kur një qen u shpëtua nga një kanal…

Fun

22/08/2017 11:26

Heroi që e shpëtoi atë e kishte lidhur qenin me vështirësi me anë të këmbëve, transmeton lajmi.net

Njeriu fillimisht lëkundet nga një pengesë sigurie me një dorë për ta rifituar qenin.

Video u ngarkua në faqen e internetit të Malajzisë, Siakap Keli, dhe mori reagime të shumta për përpjekjet e njeriut për ta hequr qenin nga kanali. /Lajmi.net/