Të Infektuar: 70.753

Të Shëruar: 60.628

Të Vdekur: 1.620

Ky baba ka gjetur metodën më të mirë për të zëvendësuar nënën teksa ushqen foshnjën

13:32 | 31 Dhjetor 2020

Kohë të vështira kërkojnë për zgjedhje inovative!

Një baba nga Kina ka gjetur një zgjedhje shumë interesante për të inkurajuar foshnjën e vetë që të ushqehet me shishe, shkruan “DailyMail”.

Në një video qesharake ai ka treguar se si po ushqen foshnjën e vetë duke lidhur një fotografi të nënës së tij në fytyrën e vetë, transmeton lajmi.net.

Në një tablet smart ai ka vënë fytyrën e nënës së foshnjës dhe e ka lidhur në kokën e vetë për ta mbajtur pajisjen në vend.

Foshnja shihet të pijë me qejf në këtë mënyrë nga shishja që ia mban babai. Ai madje e zgjatë dorën që të preki fotografinë, duke besuar se është me të vërtetë nëna e vetë.

Ai erdhi në këtë zgjedhje pasi foshnja refuzonte të pinte nga një shishe. /Lajmi.net/