Kuvendi zgjedh dy anëtarët e Bordit për Ankesa të Medieve

Janë zgjedhur dy anëtarë të Bordit për Ankesa të Medieve.

Lajme

29/10/2020 18:37

Deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë zgjedhur Ylber Fetahajn dhe Avdyl Hysenin anëtarë të Bordit për Ankesa të Medieve.

Pas votimit të kësaj pike, në mungesë të kuorumit grupet parlamentare u dakorduan që seanca plenare me pikat e mbetura të vazhdojë të hënën në orën 10:00. /Lajmi.net/