lajmi.net

Kush t’falë Televizor n’ditë t’sotit? KUJTESA

A keni menduar ndonjëherë për dallimet mes televizionit dhe televizorit?

Lajme

05/04/2018 20:49

Për shumë prej nesh, televizioni dhe televizori dallojnë prej shpenzimeve që sjellin.

Një televizor kushton qindra euro, ndërsa televizioni abonohet në forma të ndryshme në platformën më gjithpërfshirëse, Kujtesa. Por, shumë prej nesh nuk e dijmë dallimin mes televizionit dhe televizorit e tash në secilin aspekt televizori dhe televizioni janë NJË me ofertën e re jashtëzakonisht të volitshme nga platforma kabllore, Kujtesa.

Oferta është për të gjithë, me mundësi të blerjes për të gjithë, varësisht nga madhësia e televizorit bashkë me ofertën televizive nga Kujtesa, TV vjen FALAS.

Pako 1: 21,99 euro përfshihen – 10 Mbit/s Internet, 130 Kanale + Sport + HD dhe TV Samsung ultra slim/led 32 inch.

Pako 2: 26,99 euro përfshihen: 20Mbit/s Internet, 130 Kanale + Sport + HD dhe TV Samsung ultra slim/led 40 inch.

Pako 3: 35,99 euro përfshihen: 60Mbit/s Internet, 130 Kanale + Sport + HD dhe TV Samsung ultra slim/led 50 inch.


Pagesa e ofertës, varësisht nga përzgjedhja prej madhësisë së televizorit që ju dëshironi për ambientin tuaj si dhe varësisht nga përzgjedhja e shërbimeve të Kujtesës, bëhet çdo muaj në formë të kësteve përmes të gjitha bankave.

Me këtë ofertë përfitoni një televizor Samsung ultra slim/led,si dhe televizionin me pakon e sportit dhe me përmbajtje të pasuruar, me Ligën e Kampionëve, Bundesligan, Superligën e Turqisë, NBA dhe Euroligën e Basketit si dhe MOTOGP.

Pra, nuk ka më dallim mes televizorit dhe televizionit, të dyja janë NJË në shtëpinë tuaj falë Kujtesës, për një çmim jashtëzakonisht të volitshëm.