Kush më i shpejtë, zogu a veturat?

Zogu, një nga më të mëdhenjtë, i quajtur Emu, ka argëtuar disa prej shoferëve në Tel Aviv.

Lajme

05/01/2015 22:33

Zogu ka ikur nga një fermë private dhe ia ka marrë vrapit përgjatë njërës prej rrugëve kryesore të kryqytetit izraleit.  

Derisa u kap nga autoritetet, Emu ka vrapuar përkrah makinave, duke argëtuar edhe shoferët, ndërkohë që njëri prej tyre e ka filmuar këtë ngjarje të pazakontë.