Kusari-Lila: Nënshkrimet tona të përdorura nga LDK-ja janë shkelje e rëndë e ligjit

Kryetarja e Alternativës, Mimoza Kusari-Lila, e ka sqaruar çështjen e tërheqjes së nënshkrimeve për seancën e jashtëzakonshme e cila ishte paraparë të nisë në ora 17:00.

Lajme

04/12/2018 18:48

Kusari-Lila në Klan Kosova ka thënë që përdorimi i nënshkrimit nga LDK-ja është “jokorrekt” dhe sipas saj një shkelje e rëndë e ligjit.

“Duket se LDK-ja ka përdorur nënshkrimin në kohën kur kemi qenë unë dhe Ilir Deda anëtarë ndërsa në aspektet tjera kanë dashur që nënshkrimet tona iu duhen prapë po konsideroj që nuk është korrekte pasi paraqet një shkelje të rëndë.

“Nuk e besoj që LDK e konsideron që secili prej deputetëve duhet të jetë “blanko” i njëjti miratim asnjëra nuk mund të jetë me 100përqind konfirmim

“Marrja e tillë pa asnjë miratim me një arrogancë të deputetëve të një partie të vogël bëhet edhe më e papranueshme kjo është shkelje e drejtpërdrejtë e ligjit”, ka thënë Kusari-Lila.