Kurti ndan foto albumin nga ndeshja Shqipëri – Itali

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti mbrëmë ka ndjekur lojën mes Shqipërisë dhe Italisë. Teksa sot, Kurti ka ndarë momente përmes fotografive duke ndjekur lojën me plot emocione. “Foto albumi nga organizimi i mbrëmshëm i kryeministrisë për ndeshjen Shqipëri – Itali Emocionet bëhen kujtime kur ndahen me miq. Faleminderit ambasadorit të Shqipërisë në Kosovë, Petrit Malaj…

Sport

16/06/2024 16:26

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti mbrëmë ka ndjekur lojën mes Shqipërisë dhe Italisë.

Teksa sot, Kurti ka ndarë momente përmes fotografive duke ndjekur lojën me plot emocione.

“Foto albumi nga organizimi i mbrëmshëm i kryeministrisë për ndeshjen Shqipëri – Itali Emocionet bëhen kujtime kur ndahen me miq. Faleminderit ambasadorit të Shqipërisë në Kosovë, Petrit Malaj dhe zëvendësambasadorit të Italisë, Ugo Ferrero, si dhe të gjithë mysafirëve që na u bashkëngjiten dje,” shkruan Kurti.

Postimi i plotë: