Të Infektuar: 4931

Të Shëruar: 2267

Të Vdekur: 102

Kur vija mes artit dhe vandalizmit turbullohet

13:41 | 4 Qershor 2019

Ndërsa galeritë janë vende të mrekullueshme për të shijuar artin, disa prej tyre nuk ngurojnë që t’i vandalizojnë ato. Madje në disa raste, vandalizuesit përdorin imagjinatën e tyre për të krijuar situata komike.

Ne po ju sjellim këtë pjesë ta vandalizmit, që pushtojnë hapësirat publike, që turbullojnë vijën mes artit dhe vandalizmit.