Kur shampoja nuk hiqet nga flokët! (Video)

17:57 | 4 Tetor 2014

Këtij djali i është bërë një shaka që për të mund të jetë bezdisëse, por është e mahnitshme për t’u shikuar.

Në një banjo të përbashkët janë mbledhur shokët dhe njëri nga ta ka vendosur të bëjë dush.

Të tjerët janë marrë vesh dhe, derisa ai ishte i kthyer duke larë flokët, njëri po inçizonte teksa tjetri po i rrinte prapa duke i derdhur shampo sa herë ai hiqte fuart nga flokët, shkruan lajmi.net.

Kështu, kur po shpërlahej, shkuma nuk po hiqej fare dhe kjo gjë ka filluar ta brengosë. Kjo gjë ka vazhduar derisa shampoja është harxhuar dhe këta nuk janë përmbajtur më.