Kur rusët nervozohen në komunikacion, ata përleshen (Video)

17:49 | 29 Shtator 2014

Shikoni videon se si një rus nervozohet me parakaluesin që i del përpara dhe nuk jep shenjë sinjalizuese për t’u kthyer në shiritin e tij dhe më pas e rrahë atë.

Siç duket askush nuk duhet të presë sjellje të mirë nëpër rrugët e Rusisë. Nuk janë vetëm videot që shpesh shfaqen në internet ku tregojnë shoferët e keq dhe të çmendur rus dhe metodat e tyre në çështjet e lëvizjes me veturë nëpër rrugë.

Në këtë video më poshtë shfaqet një shofer që duket se nuk din si t’i përdorë shenjat sinjalizuese të veturës që paralajmrojnë për ndrrim shiriti apo për tu kthyer, transmeton Lajmi.net.

Në Rusi kjo nuk është problem, pasi që ata vetëm i dalin përpara veturës dhe ndalen para saj për ta ndalur edhe atë. Edhe pse ka vetura tjera në rrugë kjo nuk është problem.

Rezultati i kësaj manovre të keqe është shfaqur më poshtë. Ashtu siç edhe tham, këta rus përdorin grushtat për të zgjedhur këto konteste rrugore që është një gjë normale që e bëjnë atje.