Kur Dr. Ibrahim Rugova uronte Edona Llaloshin (FOTO)

Është një nga këngëtaret shumë të dashura për publikun.

ShowBiz

23/01/2016 08:56

Njihet gjithashtu edhe për stilin e saj shumë serioz dhe ekstravagant në skenë ku edhe gjithmonë e ka përcjellur një edukatë dhe kulturë e pastër.

Tek kërkonim foto për të ilustruar shkrime me rastin e 10 vjetorit të vdekjes së Presidentit Historik , që u shënua dje, rastësisht në arkivin e revistës e gjetëm edhe këtë foto ,tek Edona shihet duke kënduar para Dr. Ibrahim Rugovës gjatë një fushate zgjedhore./kosovarja
edona_1453482704-2211523