Kur abuzohet një grua në sytë e të tjerëve (Video)

0:48 | 26 Shtator 2014

Fotografi nga abuzimi i gruas

Një vajzë e re ka pranuar ta marrë rolin e viktimës e të goditet nga ‘i dashuri’ i saj vetëm për të parë reagimet e njerëzve në rrugë.

Pasi vajza provën e kryen me sukses dhe arrin të ngacmojë nervat e shumë kalimtarëve në rrugë, të njëjtën gjë nuk mund ta bëjë edhe djali.

Ai ha dajak madje edhe nga kalimtarët, thua se ata e dinin se ky kishte ndonjë faj përballë të dashurës që po e rrihte.