Kryeministri Haradinaj merr pjesë në Gjysmëmaratonën “Prishtina 2018”

Kryeministri Ramush Haradinaj merr pjesë nesër në Gjysmëmaratonën "Prishtina 2018".

Lajme

28/04/2018 19:35

Haradinaj edhe më parë ka marrë pjesë në gjysmëmaratonën e Prishtinës dhe njihet si adhurues i vrapimeve dhe ecjeve malore.