Kryediplomati shqiptar: Me Ballkanin Perëndimor BE-ja do të jetë më e fortë

Ministri i Punëve të Jashtme i Shqipërisë, Igli Hasani tha se ka rikonfirmuar “përafrimin e plotë me politikat e jashtme dhe të sigurisë së BE-së” sot në Këshillin e Punëve të Jashtme në Luksemburg. Hasani shkori në “X” se “zgjerimi i BE-së është i një rëndësie kritike dhe i dobishëm për të gjithë të përfshirët”.…

Lajme

24/06/2024 17:06

Ministri i Punëve të Jashtme i Shqipërisë, Igli Hasani tha se ka rikonfirmuar “përafrimin e plotë me politikat e jashtme dhe të sigurisë së BE-së” sot në Këshillin e Punëve të Jashtme në Luksemburg.

Hasani shkori në “X” se “zgjerimi i BE-së është i një rëndësie kritike dhe i dobishëm për të gjithë të përfshirët”.

“Me Ballkanin Perëndimor, BE-ja do të jetë më e sigurt, më e fortë dhe më konkurruese”, shkroi ai.