Kremi për duart, i nevojshmi për stinën

Duart janë pjesa e parë e trupit që plaket. Lëkura e tyre humb shkëlqimin pesë herë më shpejt se ajo e fytyrës, apo dhjetë herë më shumë se pjesa tjetër e trupit.

Lifestyle

08/11/2017 17:19

Si një gjest i fundit para se të flini apo të qetësoheni, apo dhe gajtë ditës, të kujdesesh për lëkurën e duarve me kremin e përshtatshëm është thelbësore për të luftuar tharjen, shenjat apo kohën që kalon.

Por çfarë duhet të zgjidhni, pasi varietete ka shumë? Duhet të keni paraysh që të jeni kundër plakjes, hidratues, ushqyes.

Dermatologët rekomandojnë që para se të zgjidhni llojin e kremit të duarve, duhet të keni parasysh që duhet të aplikohet shpesh gjatë ditës, sidomos në lëkurë të thatë, të skuqur apo të çarë.