Krasniqi: Drenicasit kanë vullnet politik për ndryshime

Kryetari i Këshillit Kombëtar të Nismës për Kosovën, Jakup Krasniqi, i ka uruar qytetarët e Drenasit për rezultatin e zgjedhjeve të djeshme

Lajme

05/12/2016 09:46

Ai ka deklaruar se vdekja politike nuk vjen nga kundërshtarët politik, por nga vullneti i qytetarëve me votën e tyre. Sipas tij, tashmë drenicasit po tregojnë se duan ndryshime.

Krasniqi po konsideron se qytetarët e Drenasit, politikës i dhanë leksion politik.

Deklarata e plotë e Krasniqit:

URIME QYTETARË TË DRENASIT!

Qytetarë te Drenasit,

Ju dje treguat fuqishëm se Vdekja politike, askujt nuk i vie nga kundërshtarët politik!

Vdekja politike e secilit vie nga nënshtrimi i vullnetshëm i gjithësecilit njeri!

Këta Burrat e Mëdhenjë (ne foto) te Lavdisë Shqiptare edhe pse u ndeshën me armiqtë e shumtë.

Vdekja i bëri të përjetshëm politikisht e kombtarisht!

Mos të harrojmë! Keta pos shumësisë armike i kishin dhe kundërshtarët politik dhe jo të paktë brenda llojit!

Qytetarêt e Drenasit dje përseri politikës shqiptare ia dhanë një leksion politik!

Vullneti politik i drenicasëve me shumicë ishte për ndryshim! Ndryshim ne qeverisje.

Urime qytetarë te Drenasit!

Vullneti Juaj do të triumfoj!

Ne i bindemi vullnetit tuaj!

Ne nuk duam dhunshëm ta rrembejmë besimin tuaj!

Mos harroni, ndryshimi ka vetëm një emër – Isa Xhemajlaj!

Ju priftë e mbara!