KQZ njofton për periudhën e aplikimit të subjekteve politike për pjesëmarrje në zgjedhjet e jashtëzakonshme në veri

Komisioni Qendror Zgjedhor ka njoftuar se ka filluar periudha e aplikimit për certifikim të subjekteve politike (partitë politike, iniciativat qytetare, koalicionet dhe kandidatët e pavarur) që duan të marrin pjesë në zgjedhjet e jashtëzakonshme për Kryetar Komune në Mitrovicën e Veriut.

Lajme

27/10/2020 10:51

Ky afat përfundon më 30 tetor, në orën 18, transmeton lajmi.net.

“Të gjitha informacionet e detajuara për këtë periudhë janë publikuar në ueb-faqen e KQZ-së: http://www.kqz-ks.org/sherbime-per-subjektet-politike/certifikimi-i-subjekteve-politike//”, thuhet ndër të tjerash në njoftim.

Kurse sa i përket zgjedhjeve të jashtëzakonshme në Podujevë, më 20 shkurt 2020, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka marrë vendim për certifikimin e tre kandidatëve si dhe më 2 mars është tërhequr shorti për renditjen e tyre në fletëvotim:

  1. Naim Fetahu

Partia Demokratike e Kosovës – PDK

  1. Nexhmi Rudari

Lidhja Demokratike e Kosovës – LDK

  1. Shpejtim Bulliqi

Lëvizja Vetëvendosje!./Lajmi.net/