Kosova nënshkruan MSA-në

Kosova dhe Bashkimi Evropian kanë nënshkruar Marrëveshjen e Stabilizimin.

Lajme

27/10/2015 12:27

MSA-ja është marrdhënia e parë kontraktuale me BE-në.

Marrëveshja është nënshkruar nga Kryeministri Isa Mustafa, Përfaqësuesja e Lartë e BE-së Federica Mogherini, Ministri i Integrimeve Bekim Çollaku dhe Komisionari për Zgjerim i BE-së Johannes Hahn.

dokumentmsa

MSA3 MSA2 MSA1