Kosova në filmin e shumë pritur ‘Fantastic Four’ (Video)

ShowBiz

06/08/2015 13:45

Një histori kosovare në filmin më të ri që pritet të korr sukses shumë të madh në botë.

Një nga personazhet kryesore në historinë e filmave ‘The Fantastic Four’ është ‘Vajza e padukshme’, ose personazhi i Sue Storm që në filmin më të ri luhet nga Kate Mara.

Për filmin më të ri nga këto seri, Sue është një vajzë shqiptare e adoptuar nga Kosova nga Doctor Storm dhe ka fuqi mbinatyrore të cilat i shfrytëzon për të mbrojtur botën, transmeton Lajmi.net.

Filmi ‘Fantastic Four’ fillon shfaqjen këtë javë ndërsa sot në Kino ABC në Prishtinë është premierë botërore./Lajmi.net

YouTube player