Të Infektuar: 14119

Të Shëruar: 10546

Të Vdekur: 563

Kosova me mungesë të anesteziologëve

23:10 | 10 Gusht 2020

Ilustrim

Anesteziologu, Lulzim Emini, ka folur për rolin e anesteziologëve në vendin tonë, sidomos që nga koha kur ka filluar pandemia e koronavirusit.

Për Klan Kosova ai u shpreh se vendet e rajonit qëndrojnë më mirë se ne sa i përket numrit të anesteziologëve dhe se kjo mungesë ishte e pranishme edhe para pandemisë.

Emini u shpreh se janë gjithsej 14 mjekë të këtij profili që janë infektuar me COVID-19, dhe për shikuesit tanë e tregoi edhe rastin kur atij dhe rreth 10 kolegëve të tij i është dashur që për mbi pesë orë ta operonin një paciente të konfirmuar me këtë infeksion.