Komisioni i Arsimit diskuton për testin e maturës

7:44 | 12 Qershor 2018

Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini, Sporte, Inovacion dhe Ndërmarrësi sot do të mbajë mbledhje.

Në këtë mbledhje do të ketë diskutim lidhur me testin e Maturës Shtetërore; dhe do të bëhet shqyrtimi i Projektligjit nr.06/L-049 për Inovacion Shkencor dhe Transfer të Dijes dhe Teknologjisë.