Kjo ndodhë vetëm në Australi …! |FOTO|

Kenguri pret i durueshëm që t'a kaloj rrugën përplot me vetura. Në Australi pas qenëve, kengurët janë kafshët e dyta që shtypen nga veturat në komunikacion.

Fun

24/08/2015 16:29

 

Ju mund të mendoni se të qenunit emblemë kombëtare e një (shteti dhe kontinenti) ngado që të silleni do t’ju shoqërojnë me tepih të kuq!? Por jo në malin Buller të Viktorias në Australi.
Një përdorues në reddit me emrin ‘Brotary’ ka publikuar një foto ku shihet një kengur anash rrugës duke pritur që të kalojë në anën tjetër, përderisa makinat lëviznin ai vetëm vështronte. Dhe shumë përdorues të tjerë në reddit filluan duke komentuar se gjatë gjithë jetës së tyre në Australi ata asnjëherë nuk kishin parë diçka të tillë.  /lajmi.net

 

Kanga-650x777