Kjo është kamera e fshehtë më e tmerrshme që keni parë (Video)

Kamerë të fshehur më të tmerrshme vështirë se keni parë ndonjëherë. Mos provoni t’ia bëni një të tillë ndonjë miku apo familjari, pasi shumë lehtë mund të marrin sulm në zemër.

Fun

08/08/2015 10:53

Ky është momenti shokues kur një burrë takohet me atë që ai beson të jetë trupi i mikut të tij më të mirë, i mbuluar me gjak në një gjendje të tmerrshme terrori.

Por kur Marius, që qëndron i shtrirë pranë një sëpate të përgjakshme, kapë krahun e mikut të tij dhe bërtet, Tom trishtohet dhe e kupton që kjo është vetëm një shaka tjetër nga shoku i tij.

Kjo ishte një hakmarrje për një shaka që ai ia kishte bërë Mariusit një javë më parë, nëse ju kujtohet, kur e zgjoi atë nga gjumi me një sharrë elektrike me zingjir në veturë, transmeton Lajmi.net.

Por, Marius e çoi këtë shaka në një tjetër nivel. (Lajmi.net)

Shikojeni videon:

Këtë kamerë të fshehur ia kishte bërë ai më parë: