Kjo është gruaja që ka lindur 69 fëmijë

Femra që ka lindur më shumë fëmijë është një ukrainase.

Lifestyle

25/06/2018 12:38

Ajo është Valentina Vassilyeva, një fshatare  që ka jetuar mes viteve 1707-1782, transmeton lajmi.net
Thuhet se lindi një numër të habitshëm fëmijësh gjatë jetës së saj.
Sasia e pasardhësve që i atribuohen asaj zakonisht pohohet të jetë 69, një shifër kjo përfshin një numër prej 17 lindjesh: gjashtë palë binjakësh, shtatë grupe trinjakësh, dhe katër grupe të katërnjakëve.
Ajo ka hyrë në librin e rekordeve Guinness, si gruaja që ka lindur më së shumti fëmijë në botë. /Lajmi.net/