Të Infektuar: 2991

Të Shëruar: 1644

Të Vdekur: 54

Kjo është gara më e çuditshme e ushqimit që keni parë ndonjëherë

0:03 | 18 Shtator 2019

Kjo garë e ushqimit është tejet e çuditshme për tu shikuar.

Kjo garë është zhvilluar në Britani të Madhe, ku burrat janë mbledhur për të ngrënë 7 runde të qepës, ndërsa gratë duhet të hanë 5 runde me qepë.

Kush mendoni që do ta fitoj këtë event?, raporton “Daily Mail Video”, transmeton lajmi.net.

Kush do dëshironte të ulej pranë këtyre garuesve? natyrisht që askush, por duhet të vlerësohet guximi i tyre për këtë garë.

Shikoni videon më poshtë, dhe gjykoni vet.