Kjo është familja që ka 21 fëmijë në shtëpi

23:19 | 11 Nentor 2018

Familja më e madhe në Britani ka mirëpritur fëmijën numër 21 në gjirin e tyre familjar masiv dhe çifti zotua se ky është fëmija i fundit që do lindin.

Fëmijët e tjerë të 20 çiftit janë po aq të kënaqur dhe të gjithë janë të gatshëm ta mirëpresin fëmijën e 21-të në Lancashire, të mërkurën, transmeton lajmi.net.

“Ne të dy kemi vendosur se nuk duam më. Bonnie e ka përfunduar familjen tonë”, tha Sue, nëna e fëmijëve.

“Disa njerëz vendosin të ndalojnë pas dy ose tre fëmijëve. Ne e kemi bërë atë pas 21 fëmijësh”, tha babai i tyre./Lajmi.net/