Kim i ‘harron’ të brendshmet në shtëpi

17:00 | 30 Nentor 2013

Kim1

Kim Kardashian i ka ‘harruar’ të brendshmet si duket në shtëpi, pasi është shfaqur fillimisht në banjo, e më pas edhe në një koncert të Miamit, me një fustan të zi, i cili ishte i hapur, sa për të treguar se ajo nuk kishte veshur të brendshme. Ajo e mbështeti të fejuarin e saj Kanye […]

Kim Kardashian i ka ‘harruar’ të brendshmet si duket në shtëpi, pasi është shfaqur fillimisht në banjo, e më pas edhe në një koncert të Miamit, me një fustan të zi, i cili ishte i hapur, sa për të treguar se ajo nuk kishte veshur të brendshme.

Ajo e mbështeti të fejuarin e saj Kanye West, në koncertin ‘Miami Yeezus’ dhe çifti e gjeti mënyrën e duhur për t’u përshtatur për këtë performancë. Kim po i kthehet formës ideale, me të pasmet e saj bombastike, pas lindjes së vajzës.