Këto sjellje të maceve do t’ju lënë pa fjalë (Video)

Sjelljet e këtyre maceve që do të shihni më poshtë, do t'ju mahnisin...

Fun

03/12/2016 16:50

Ato janë afruar me kafshë të egra, duke i frikësuar ato, ose vetëm kanë shprehur afërsi me to, për t’u kënaqur në lojëra, shkruan lajmi.net

Shikojeni videon më poshtë dhe do të kuptoni se çfarë kanë bërë këto mace./Lajmi.net

YouTube player